Μειώστε έως 30% τον λογαριασμό του γραφείου με HELLASFON.

 • Προηγμένα EVCOFFICE τηλεφωνικά κέντρα.
 • Αύξηση παραγωγικότητας 
 • Aδιάληπτη επικοινωνία και διαθεσιμότητα με δωρεάν EVCOFFICE εφαρμογές.
 • Ετοιμό σε λίγα λεπτά.
 • Υπηρεσία την ιδια μέρα!
 • Δωρεάν όλες οι προηγμένες υπηρεσίες EVCOFFICE.
 • Δωρεάν CLICK-2-TALK σε κάθε πρόγραμμα.
 • Online διαχείρηση λογαριασμού
 • Απεριόριστα Ενδοεταιρικά - ομιλια, video κλησης και chatt.

HELLASFON EVCOFFICE Tηλεφωνικό Kέντρο.

Business

Primary tabs

Διαθέσιμα Πακέτα

MY OFFICE x 1 αδεια
8 .50* /ΜΗΝΑ
 • Μηνιαιο παγιο 8.50€*

 • Κοστος ενεργοποιησης 8.50€*

EVCOFFICE με 1- άδεια χρήσης, Ελληνικό αριθμό και 400' πρός όλα τα σταθερά Ελλάδας.

EVCOFFICE με 1- άδεια χρήσης, Ελληνικό αριθμό και 400' πρός όλα τα σταθερά Ελλάδας.

Δωρεάν EVCOFFICE εφαρμογές για κάθε χρήστη (Για να έχεις το γραφείο μαζί σου στο κινητό).

Όλες τις υπηρεσίες EVCOFFICE χωρίς περιορισμούς.

Προσθέστε απεριόριστες αδειες στο κέντρο σας με € 8,50 / μήνα / άδεια (με κάθε άδεια χρήσης προσθέτουμε αθροιστικά ένα κανάλι φωνής και 400' προς όλα τα σταθερά* χωρίς επιπλέον χρέωση).

Ο δωρεάν χρόνο ομιλίας μοιράζεται και χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες του κέντρου.

Χαμηλή χρέωση πέραν του δωρεάν χρόνου ομιλίας : σταθερά- €0,032/λεπτό και κινητά €0,105 / λεπτό.

Απεριόριστη ενδοεπικοινωνία

Online διαχείριση λογαριασμού.

Δωρεάν CLICK2CALL

Προσφέρουμε τον πιο ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο κλήσεων στην Ελληνική αγορά με ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ.

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Eιδικό Tέλος Tηλεφωνίας. Οι απεριόριστες κλήσεις, βιντεοκλήσεις και τ'απεριόριστα μηνύματα αφορούν χρήστες του δικτύου της Ηellasfon.

Διαθέσιμα Προγράμματα

200' διεθνή σταθερά
15 .00* /ΜΗΝΑ
 • Μηνιαιο παγιο 15.00€*

200' διεθνή σταθερά προς 49 χώρες .

200' διεθνή σταθερά προς 49 χώρες .

Ανδόρα, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βενεζουέλα, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία*, Εσθονία*, ΗΠΑ., Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Νέα Ζηλανδία, Μάλτα, Μαλαισία, Νότια Κορέα, Νορβηγία*, Ολλανδία, Ουγγαρία, Παναμά*, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Ρωσία*, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Ταιβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία*, Τσεχία, Φιλανδία*, Χονγκ Κόνγκ.

Οι κλήσεις προς 49 διεθνείς προορισμούς αφορούν σταθερούς προορισμούς και όχι κινητά, εκτός από ΗΠΑ και Καναδά. Για της χώρες με * εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης 100' συνολικά. Μετά τη κατανάλωση των λεπτών ορθής χρήσης , οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Eιδικό Tέλος Tηλεφωνίας. Οι απεριόριστες κλήσεις, βιντεοκλήσεις και τ'απεριόριστα μηνύματα αφορούν χρήστες του δικτύου της Ηellasfon.
50' Inmarsat BGAN
100 .00* /ΜΗΝΑ
 • Μηνιαιο παγιο 100.00€*

50' Inmarsat BGAN - 87077 87076.

50' Inmarsat BGAN - 87077 87076.

Απευθείας διασύνδεση με πολλαπλούς TIER 1 παρόχους, προσφέροντας ταυτόχρονα παράλληλα αξιόπιστα δίκτυα προς όλα τα δορυφορικά.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής και στα Δορυφορικά.

Χωρίς δέσμευση. 

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Eιδικό Tέλος Tηλεφωνίας. Οι απεριόριστες κλήσεις, βιντεοκλήσεις και τ'απεριόριστα μηνύματα αφορούν χρήστες του δικτύου της Ηellasfon.
300' κινητά Ελλάδας
20 .00* /ΜΗΝΑ
 • Μηνιαιο παγιο 20.00€*

300' προς ολα τα κινητά Ελλάδας

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Eιδικό Tέλος Tηλεφωνίας. Οι απεριόριστες κλήσεις, βιντεοκλήσεις και τ'απεριόριστα μηνύματα αφορούν χρήστες του δικτύου της Ηellasfon.
500' Σταθερά Ελλάδας
10 .00* /ΜΗΝΑ
 • Μηνιαιο παγιο 10.00€*

500' δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά Ελλάδας.

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Eιδικό Tέλος Tηλεφωνίας. Οι απεριόριστες κλήσεις, βιντεοκλήσεις και τ'απεριόριστα μηνύματα αφορούν χρήστες του δικτύου της Ηellasfon.

Συχνές ερωτήσεις

Πρώτο βήμα - ΕΓΓΡΑΦΗ

 1. Διαλεξτε κέντρο και πρόγραμα χρόνου ομιλιας.
 2. Προσθέσεται μονάδες για κλήσης εκτός προγράματος και διαλέξτε Ελληνικό αριθμό.
 3. Με την ολοκλήρωση Θα λάβετε - Email με το Ονομσ χρήστη και το συνθηματικό για το κέντρο σας.

Με την εγγραφή ασς, θα λαβετε email για τα απαραίτητα στοιχεία για την ταυτοποίηση του Ελληνικού αριθμού. Ο αριθμός εχει δεσμευτή, αλλά παραμένει ανενεργός περιμένωντας τα απαραίτητα σοιχεία ταυτοποίησεις. Μπορείτε να μας τα στέίλετε με email στο support@hellasfon.com, με Φάξ - 2811300308 η μέσα από την EVCOFFICE εφαργμογή. Τραβήξτε φοτογραφίες τα στοιχεία και στείλτα σαν atachment απο το Feedback της εφαρμογής. Με τήν παραλαβή των στοιχείων, αμέσως ενεργοποιήτε ο αριθμός.

Δεύτερο βήμα - Παραμετροποίηση κέντρου και προσθέτωντας συνεργάτες

Η παραμετροποίηση του κέντρου είναι δωρεάν απο την HELLASFON. Ενας έμπειρος συνεργάτης θα εποικινωνήσει μαζί σας εντός 24 ώρες από την εγγραφή σας.  

 1. Προσθέτωντας τα email συνεργατών στο κέντρο, αμέσως δημηουργήτε η θέση εργασίας, στελνωντας αυτόματα, προσκλήσεις στους συνεργάτες με το συνθηματικό για την EVCOFFICE εφαρμογή.
 2. Κατεβάζωντας το EVCOFFICE στο κινητό η κάνωντας login στο EVCOFFICE απο τον υπολογηστή και χρησημοποιόντας το συνθηματικό, σημετέχετε στο τηλεφωνικό κέντρο. Ολες οι υπηρεσίες ειναι διαθεσιμες από το κινητό και από τον υπολογηστή. Δέχεστε/καλήτε συνεργάτες εντος και εκτός κέντρου. Chat , video call, conference και πολλά άλλα.
 3. Υχογραφήσετε χαιρετισμό, και ορίσεται την λογικη του κέντρου. ( 1 για λογιστηριο, 2 για πωλήσεις.)

Για πολούς πελάτες η EVCOFFICE εφαρμογή στο κινητό και υπολογιστη ειναι ο μόνος τρόπος που θέλουν το κέντρο τους. Επιθημώντας να γλητώσουν χρήματα για συσκευές γραφείου. Έχουν όλες της υπηρεσίες στο κιντητό τους, με την ευεληξία της κίνησης εντός και εκτός γραφείου.

Για τους πελάτες πού επιθυμόυν να έχουν και συσκεύες γραφείου, μαζί με το EVCOFFICE app, τους προσφέρυμε τηλέφωνικές συσκευές τελευταίας γενίας με τιμές χοονδρικής και δωρεάν προγραματισμό συσκευής με κάθε αγορά.

 

Με την συνδρομή σας έχετε δωρεάν επικοινωνία με άλλους συνδρομητές και το επιλεγμένο πακέτο δωρεάν ομιλίας. ( πχ. 100 λεπτά προς όλα τα κινητά Ελλάδας. )

Για να κάνετε κλήσεις εκτός του προγράμματος, θα πρέπει να έχετε προσθέσει μονάδες στον λογαριασμό σας. Η μονάδες δεν λήγουν ποτέ και είναι πάντα διαθέσιμες για δική σου χρήση.

Είναι άλλος ένας έξυπνος τρόπος να κρατάς έλεγχο στα έξοδα επικοινωνίας. 

Μπορείτε να προσθέσετε μονάδες απευθείας από την HELLASFON εφαρμογή και από τον υπολογιστή στο MYACCOUNT ( για ιδιώτες ) και στο EVCOFFICE / SIPTRUNK ( για Επειχιρηματίες) . Η μονάδες πιστώνονται αμέσως χωρίς να ψάχνεις περίπτερα και σημεία πώλησης.

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες και Paypal.

Πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις εκτός προγράμματος, να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας και να κάνετε χρήση της σταθερής τηλεφωνίας από το κινητό σας, από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο , χωρίς επιπλέον χρεώσεις και περιαγωγή.

Στην Hellasfon οι μονάδες σας δεν λήγουν ποτέ. 

H διαδικασία μεταφοράς του τηλεφωνικού σας αριθμού στην HellasFon είναι πάρα πολυ απλή .

 1. Κατεβάστε και συμπληρώσετε την αίτησης φορητότητας . Ακολουθήστε της οδηγίες.
 2. Στη συνέχεια στείλτε μας την συμπληρωμένη αίτηση μαζι με τα στοιχεία ταυτοπίησης στο support@hellasfon.com η για πιο μεγάλητερη ευκολία, πάρτε φωτογραφία την συπμληρωμένη αίτηση και την ταυτοτητά σας, και στείλτα σαν attachment απο την επιλογή feedback, μεσα από τη HELLASFON εφαρμογη.

Το τελευταίο βήμα για την έκδοση Ελληνικού αριθμού τηλεφώνου βάσει ισχύον νομοθεσίας είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων.

Για την έκδοση Ελληνικού αριθμού θα πρέπει να αποστείλετε με Φαξ στο 2811-300308 ή με email στο support@hellasfon.com τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Για πιο μεγάλη ευκολία, τραβήξτε μία φωτογραφία, τα νομιμοποιητικά έγγραφα με το κινητό και στείλτε τα σαν συνημμένα από το FEEDBACK της εφαρμογής.

Με τη λήψη των εγγράφων και την ταυτοποίηση των στοιχείων ολοκληρώνεται η διαδικασία και ενεργοποιείται ο νέος τηλεφωνικός αριθμός.

Δείτε εδώ τα απαραίτητα στοιχεία ταυτοποίησης για έκδοση Ελλήνικού αριθμού.

hellasfon-foritotita-gr-1_0.jpg

Mπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση φορητότητηας απο εδώ :  αίτηση φορητότητας .

 

arithoithl_0.jpg

Με την εγγραφή σας, αμέσως δεσμεύεται ένας ελληνικός αριθμός για εσάς. 

Μπορείτε να αγοράσετε και να επιλέξετε δεύτερο Ελληνικό / Διεθνής αριθμό απευθείας από την HF εφαρμογή ή απο τις ρυθμίσεις στην πελατιακή πύλη στο  MYACCOUNT .

Επιλέξτε χώρα , πόλη και επιθυμητό αριθμό . Η εφαρμογή αμέσως θα ελέγξει την διαθεσιμότητα των αριθμών. Η αγορά είναι αυτόματη και άμεση και δεν υπάρχει καμία δέσμευση

 

O όρος DID (Direct Inward Dial) περιγράφει ένα γεωγραφικό αριθμό τηλεφώνου μίας πόλης η περιοχής. Κάθε αριθμός τηλεφώνου ειναι DID.

Οι αριθμοί τηλεφώνου είναι μοναδικοί . Με την Hellasfon μπορείτε να έχετε πολλαπλούς αριθμούς από Ελλάδα και το εξωτερικό.

Π.χ. Εχετε συγγενεις η ταξιδεύετε στην Αγγλία ; Αγοράστε έναν αριθμό σε οποιαδήποτε πόλη της Αγγλίας. Δίνοντας την δυνατότητα να σε καλέσουν απο την Αγγλία με αστική χρέωση. Δεν υπάρχει δέσμευση, και μπορείτε να το ακυρώσετε αποτε Θέλετε.

Επίσης με την Hellasfon έχετε τα παρακάτω πλεονεκτήματα .

 1.     Με Ελληνικό / Διεθνή αριθμό στην Hellasfon , μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις απευθείας στην HF εφαρμογή , κάνοντας το κινητό, σταθερό ώατε να μην χάνετε κλήση .
 2.     Με την Hellasfon και την HF εφαρμογή παίρνεις το σταθερό μαζί σου παντού. Κάλεις από το κινητό σου, χωρίς χρεώσεις κινητής τηλεφωνιας. 
 3.     Καλείς Ελλάδα με την ιδια χαμηλή χρέωση και απο το εξωτερικό.
 4.     Δεν έχει χρεώσεις περιαγωγής.
 5.     Δωρεάν όλα τα μηνύματα στον τηλεφωνητή σας.
 6.     Για πρωτη φορά Συνδιάζουμε , Σταθερό , Κινητό, και υπηρεσίες CHAT, VIDEO και SMS σε μία εφαρμογή

Mε την Hellasfon όλοι κερδίζουν

Το EVCOFFICE είναι το πιο ολοκληρωμένο τηλεφωνικό κεντρο στην αγορά. Σας προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες .

Αντικαθιστά οποιοδήποτε παραδοσιακό κέντρο, παρέχοντας στην επιχείρηση σας επιπλέον δυνατότητες ,την μείωση των δαπανών και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Το EVCOFFICE Cloud τηλεφωνικό κέντρο προσφέρει 100% διαθεσιμότητα σε όλα τα εσωτερικά τηλέφωνα, χωρίς περιορισμούς.

Όλοι οι χρήστες του κέντρου μπορούν να καλούν ταυτόχρονα χωρίς να περιοριστεί η διαθεσιμότητα των εισερχομένων κλήσεων.

Διαθέτει και δωρεάν εφαρμογές , για αδιάλυπτη επικοινωνία και μεγιστη οικονομία σε όλες της κλήσης.

Ενσωματώνει την σταθερή και κηνητή τηλεφωνία, με σκοπο την αυξησηση της παραγωγικότητας, και δραστική μείωση των δαπανών.

Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει, και πλέον ,μπορείτε να απαντάτε και να καλείτε απο την EVCOFFICE εφαρμογή , απο οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο ,χωρίς καμία χρέωση περιαγωγής , σαν να βρίσκεσται στον γραφείο σας .

Εχουμε διμηουργήσει 2 μοντέλα προόθησεις του EVCOFFICE τηλεφωνικού κέντρυ. Καλύπτωντας όλες της Εταιρείες και οργανισμούς.

 1. EVCOFFICE- Business 

Πακέτα ομιλίας που καλύπτουν όλες της μικρομεσαίες επειχηρήσεις. - Τα πακέτα προσφέρουν απεριόριστες κλήσεις, και προγράματα ομιλίας για ακόμα πιό μεγάλη εκπτωση.

       2. EVCOFFICE - ENTERPRISE / MARITIME

Μεγάλα τηλεφωνικά κέντρα, για πολούς χρήστες και άδειες λειτουργίας. Τα πακέτα είναι επεκτάσιμα καλύβοντας μεγάλους οργανισμούς με εκατοντάδες χρήστες. Εδώ προσφέρουμε ολες της προιγμένες υπηρεσίες EVCOFFICE και εφαρμογές χωρίς περιορισμούς με πολλές άδεις χρήσης. Οι Enterprise πελάτες μας , με ελάχιστη χρέωση €1 / άδεια χρήσης , μπορούν να εχουν το καλύτερο κέντρο της αγοράς , χωρίς το κόστος.

screenshot_2019-01-16_evcmobi.png

Με το "Find me" μπορείτε να προωθήσετε την εισερχόμενη κλήση προς τον HELLASFON αριθμό σας, σε άλλο αριθμό τηλεφώνου, σε κινητό , FAX ή και σε προσωπικό τηλεφωνητή.

Κάνετε log-in στο MYACCOUNT και επιλέγεται FIND ME.

Ακολουθείτε τα βήματα διαλεγωντας που θέλετε να στείλετε την εισερχλωμενη κλήση ( Τηλεφωνιτή, ΦαΞ η προόθηση σε άλλο αριθμό? )

Επιλέγωντας προόθηση κλήσεων και εισάγωντας τον αριθμό στόν οποίο θέλετε να προοθήσετε της κλήσεις, η υπηρεσία ενεργοποιήται αυτόματα.

Για υπηρεσίες τηλεφωνητή - υχογραφήσετε τον χαιρετσμόσας απο το MYACCOUNT η από την HF εφαρμογή.

Μπορείτε να ηχογραφήσετε πολαπλούς διαφορετικούς χερετισμούς. Και να ορίσετε διαφορετικό χαιρετισμό για αυτούς που σας καλούν.

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες .

Απο τον υπολογιστή :

 • Login στο "myaccount" και επιλέγω "Λογαριασμός" για να δώ τις κλήσεις που έχουν γίνει ,καθώς και τις χρεώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.
 • Μπορείτε ακόμα να δείτε τον υπόλοιπο του λογαριασμό σας , τις πληρωμές σας ,το ιστορικό των κλήσεων σας , καθώς και όλη την διαχείριση του λογαριασμού σας .
 • Μπορείτε να δείτε το υστορικό κλήσεων και τον πλήρη τιμοκατάλογο κλήσεων απο το κινητό ή tablet σας .

Από την Hellasfon εφαρμογή:

 • πηγαίνετε στο "myaccount".
 • Δείτε τις χρεώσεις , τον τιμοκατάλογο,  ακόμα μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετα πακέτα χρόνου ομιλίας και αριθμοί τηλεφώνου από 65 χώρες.
 • προσθέστε μονάδες στον λογαριασμό σας επιλέγοντας ποσό και τρόπο πληρωμής. ( πιστωτική , PAYPAL ).

screenshot_2019-01-16_hellasfon.png

Η Hellasfon σας δίνει την δυνατότητα εγγραφής και εξόφλησης του λογαριασμού σας αυτόματα ,

 1. απευθείας από τo MYACCOUNT ,έπειτα στο : "O λογαριασμός μου” και στην συνέχεια "Ανανέωση χρόνου ".
 2. Mπορείτε και μέσα απο την HF εφαρμογή, επιλέγοντας " Account" και Ανανέωση.
 3. Επιλέγεται τον τρόπο πληρωμής για την εξώφληση του λογαριασμού σας .

Δεχόμαστε PAYPAL και Πιστωτική κάρτα.

Μπορείτε ακόμα, από την επιλογή BALANCE TRANSFER, να μεταφέρετε χρήματα και μονάδες σε άλλο συνδρομητή, Αυτόματα και χώρίς καμία επιβάρυνση, εχετε την δυνατότητα να μεταφέρεται χρήματα σε άλλον συνδρομήτή από το υπόλοιπο σας.

 

screenshot_2019-01-16_hellasfon_0.png

Όλα τα πακέτα και προσφορές είναι διαθέσιμα από την portal των πελατών της Hellasfon  “ Συνδρομές” στην συνέχεια ρυθμίσεις και services , ή από την HF εφαρμογή . Διαλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας . Αγορά και επιλογή είναι πανεύκολη μόνο με 2 κλικ.

Το portal περιλαμβάνει τα ακόλουθα εργαλεία για την επικοινωνία :

 • Iστορικό όλων των κλήσεων .
 • Aποστολή μηνυμάτων .
 • Hχογράφηση και προσαρμογή πολλαπλών μηνυμάτων στον τηλεφωνητή .
 • Εκτροπή κλήσεων .
 • Συγχρονισμός επαφών κινητού με το Hellasfon Portal.
 • Chat απευθείας απο το portal στον υπολογηστή, με όλες της επαφές κινητού. - fax to email , email to fax.
 • Balance transfer - Μεταφορά υπολοίπου σε άλλο EVCMOBI. Μοίρασε τον χρόνο ομιλίας με φίλους και γνωστούς με ένα κλικ .
 • ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις προς όλους τους χρήστες του EVCMOBI .
 • MOBILE TOP UP
 • ΔΩΡΕΑΝ chat προς όλους τους χρήστες του EVCMOBI .
 • ΔΩΡΕΑΝ video-κλήσεις προς όλους τους χρήστες του EVCMOBI .
 • ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις για συνέδριο και chat προς όλους τους χρήστες του EVCMOBI .
 • DO NOT DISTURB . Μπλοκάρετε ανεπιθύμητους αριθμούς με ένα μόνο κλίκ . Οτι πιο εύκολο .
 • Profile για κάθε χρήστη .
 • Αddress book .
 • Προώθηση κλήσεων .
 • Προσωπικός τηλεφωνητής .
 • Λίστα με αναπάντητες κλήσεις .
 • Αγορά πολλαπλών αριθμών τηλεφώνου από Eλλάδα και το εξωτερικό στον ιδιο λογαριασμό .
 • Speed Dialling .
 • Διαχείριση εισερχομένων κλήσεων και χαρακτηριστικά κλήσεων .
 • Πλήρης τιμοκατάλογος ONLINE.
 • Ιστορικό με αναπάντητες κλήσεις .
 • Τop-up τον λογαριασμό σας online .

Δεν χρειάζεται μα πανικοβάλλεστε η Hellasfon έχει την λύση.

 1. Ακόμα και αν δεν έχετε πρόσβαση σε Internet ή WiFi μπορείτε να κάνετε κλήση απευθείας από το κινητό με όλες της εφαρμογές της HELLASFON και EVCOFFICE.

  Ενεργοποιήώντας την υπηρεσία Call Connection, από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, η κλήση πραγματοποιήται χρησημοποιώντας την αυτόματη τηλεφωνήτρια. Καλώντας χωρίς ιντερνετ, η εφαρμογή πραγματοποιεί μέσω της κινητής τηλεφωνίας μια αναπαντητη κλήση στους κόμβους μας. Αμέσως θα σας καλέσει η Αυτόματη τηλεφωνήτρια για να σας συνδέσει στον επιθημητό αριθμό.

Για χρήση της υπηρεσίας Call Connection, πρέπει να εχετε ένεργό αριθμό κινητής τηλεφωνίας για να μπορέσει η αυτόματη τηλεφωνήτρια να σας καλέσει στο κινητό και στην συνέχεια να σας συνδέσει στον επιθυμητό αριθμό.

Με την υπηρεσία Call connection, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ χρεώσεις στην κινητή τηλεφωνία. Εμείς σας καλούμε στο κινητό και σας συνδέουμε στον επιθυμητό αριθμό.

 

Όλες οι προηγμένες υπηρεσίες της Hellasfon εξαρτώνται από την ποιότητα και την σύνδεσή σας στο Ιντερνετ , WiFi ή το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας .

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην σύνδεσή σας ,αυτό θα επηρεάζει την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Θα χρειαστεί να έρθετε σε επικοινωνία με τον πάροχο σας .

(Προτείνουμε να κάνετε επιλογή για πάροχο Internet ,με αξιοπιστία ,σταθερό σήμα και γρήγορες ταχύτητες πρόσβασης ) .

Δωρεάν εφαρμογές για κινητά (σε android και ios), για το σπίτι και την επιχείρηση σας!

Δωρεάν Χρόνος Ομιλίας - Το EVCOFFICE και η Hellasfon μοιράζουν δωρεάν χρόνο ομιλίας. 

EVCOFFICE APP -  Δωρεάν απεριόριστες ενδοεταιρικές ΚΛΗΣΕΙΣ, VIDEO και CHAT για πάντα.

Κανάλια Επικοινωνίας - Διμιουργήστε κανάλια επικοινωνίας για την επιχείρησή σας . Έτσι ώστε να μιλάτε απεριόριστα, να κάνετε chat , συνεδριάσεις ,βιντεο-κλήσεις και να ανταλάσετε αρχεια . Άκομα έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε στα κανάλια και άτομα εκτός της εταιρείας σας .

EVCOFFICE: Οικονομίκες λύσεις επικοινωνίας για την εταιρεία

Στόχος μας :  Αξιοποιούμε όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες με σκοπό την εγγυημένη μείωση των δαπανών και αύξηση της παραγωγικότητάς. Όλα τα προγράμματα που προσφέρουμε είναι χωρίς δέσμευση και με εγγυημένες αποδόσεις .

Τηλεφωνικοί Αριθμοί

Αγοράστε τηλεφωνικό αριθμό για Ελλαδα και 65 χώρες παγκοσμίος με ένα κλίκ. Ανοίξτε αγορές σε άλλες χώρες με την απόκτηση διεθνόύς αριθμό τηλεφώνου.

100% Διαθεσιμότητα

Η Hellasfon προσφέρει 100% διαθεσιμότητα σε όλους τους πελάτες EVCOFFICE, χωρίς περιορισμούς. Όλοι οι χρήστες του κέντρου μπορούν να καλούν ταυτόχρονα χωρίς να περιοριστεί η διαθεσιμότητα των εισερχομένων κλήσεων. 

EVCOFFICE Τηλεφωνικό κέντρο

Τα EVCOFFICE τηλεφωνικά κέντρα της Hellasfon είναι τα πιο πλήρη κέντρα της αγοράς. Με καινοτόμες δυνατότητες και EVCOFFICE εφαρμογές, αντικαθιστά το παραδοσιακό τηλεφωνικό κέντρο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα με παράλληλη μείωση των δαπανών.

Ετοιμο σε 3 βήματα

Είστε καινούριος επιχειρηματίας και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για ένα τηλεφωνικό κέντρο ;

Με την Hellasfon μπορείτε να έχετε δωρεάν το EVCOFFICE μαζί με 5 άδειες χρηστών, δωρεάν εφαρμογή EVCOFFICE app (για να έχετε το γραφείο στο κινητό σας) και με Ελληνικό αριθμό μέ €19/μήνα.

Δωρεάν CLICK to CALL

Δωρεάν Click to Call, σε όλα τα τηλεφωνικά κέντρα EVCOFFICE από την Hellasfon. Με αυτό το ισχυρό εργαλείο αυξάνετε την αποτελεσματικότητα της άμεσης εξυπηρέτησης πελατών. Με ένα κλικ ο πελάτης μιλάει απευθείας με την εταιρεία. Η καλύτερη εξυπηρέτηση παράγει ευτυχισμένους πελάτες. 

EVCOFFICE APP

Δωρεάν εφαρμογή  EVCOFFICE σε ολα τα προγράματα HF EVCOFFICE. Πάρτε το γραφείο μαζί σας! Καλέστε από το κινητό χωρίς χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας. Δείτε όλες τις υπηρεσίες.

Apple
Android

NEED HELP?

C2C - service provided by evcoffice.com