Δωρεάν Εγγραφή EVCOFFICE / Enterprise από την HELLASFON !

Mείωση δαπανών και αύξηση της παραγωγικότητάς στο χώρο εργασίας.

Δωρεάν εγγραφή σε όλα τα Επειχειριματικά προγράματα EVCOFFICE.

Χωρίς κόστος ενεργοποίησης και χωρις δέσμευση.

Εύκολα και γρήγορα διαμορφώνεται το κέντρο που σας ταιριάζει. Ετοιμο σε λίγα λεπτά.

HELLASFON EVCOFFICE Tηλεφωνικό Kέντρο.

Δωρεάν εφαρμογές για κινητά (σε android και ios), για το σπίτι και την επιχείρηση σας!

Δωρεάν Χρόνος Ομιλίας - Το EVCOFFICE και η Hellasfon μοιράζουν δωρεάν χρόνο ομιλίας. 

EVCOFFICE APP -  Δωρεάν απεριόριστες ενδοεταιρικές ΚΛΗΣΕΙΣ, VIDEO και CHAT για πάντα.

Κανάλια Επικοινωνίας - Διμιουργήστε κανάλια επικοινωνίας για την επιχείρησή σας . Έτσι ώστε να μιλάτε απεριόριστα, να κάνετε chat , συνεδριάσεις ,βιντεο-κλήσεις και να ανταλάσετε αρχεια . Άκομα έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε στα κανάλια και άτομα εκτός της εταιρείας σας .

EVCOFFICE: Οικονομίκες λύσεις επικοινωνίας για την εταιρεία

Στόχος μας :  Αξιοποιούμε όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες με σκοπό την εγγυημένη μείωση των δαπανών και αύξηση της παραγωγικότητάς. Όλα τα προγράμματα που προσφέρουμε είναι χωρίς δέσμευση και με εγγυημένες αποδόσεις .

Τηλεφωνικοί Αριθμοί

Αγοράστε τηλεφωνικό αριθμό για Ελλαδα και 65 χώρες παγκοσμίος με ένα κλίκ. Ανοίξτε αγορές σε άλλες χώρες με την απόκτηση διεθνόύς αριθμό τηλεφώνου.

100% Διαθεσιμότητα

Η Hellasfon προσφέρει 100% διαθεσιμότητα σε όλους τους πελάτες EVCOFFICE, χωρίς περιορισμούς. Όλοι οι χρήστες του κέντρου μπορούν να καλούν ταυτόχρονα χωρίς να περιοριστεί η διαθεσιμότητα των εισερχομένων κλήσεων. 

EVCOFFICE Τηλεφωνικό κέντρο

Τα EVCOFFICE τηλεφωνικά κέντρα της Hellasfon είναι τα πιο πλήρη κέντρα της αγοράς. Με καινοτόμες δυνατότητες και EVCOFFICE εφαρμογές, αντικαθιστά το παραδοσιακό τηλεφωνικό κέντρο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα με παράλληλη μείωση των δαπανών.

Ετοιμο σε 3 βήματα

Είστε καινούριος επιχειρηματίας και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για ένα τηλεφωνικό κέντρο ;

Με την Hellasfon μπορείτε να έχετε δωρεάν το EVCOFFICE μαζί με 5 άδειες χρηστών, δωρεάν εφαρμογή EVCOFFICE app (για να έχετε το γραφείο στο κινητό σας) και με Ελληνικό αριθμό μέ €19/μήνα.

Δωρεάν CLICK to CALL

Δωρεάν Click to Call, σε όλα τα τηλεφωνικά κέντρα EVCOFFICE από την Hellasfon. Με αυτό το ισχυρό εργαλείο αυξάνετε την αποτελεσματικότητα της άμεσης εξυπηρέτησης πελατών. Με ένα κλικ ο πελάτης μιλάει απευθείας με την εταιρεία. Η καλύτερη εξυπηρέτηση παράγει ευτυχισμένους πελάτες. 

EVCOFFICE APP

Δωρεάν εφαρμογή  EVCOFFICE σε ολα τα προγράματα HF EVCOFFICE. Πάρτε το γραφείο μαζί σας! Καλέστε από το κινητό χωρίς χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας. Δείτε όλες τις υπηρεσίες.

Apple
Android

NEED HELP?

C2C - service provided by evcoffice.com