Μειώστε έως 30% τον λογαριασμό του γραφείου με HELLASFON.

 • Προηγμένα EVCOFFICE τηλεφωνικά κέντρα.
 • Αύξηση παραγωγικότητας 
 • Aδιάληπτη επικοινωνία και διαθεσιμότητα με δωρεάν EVCOFFICE εφαρμογές.
 • Ετοιμό σε λίγα λεπτά.
 • Απεριόριστα σταθερά σε όλα τα EVCOFFICE.
 • Δωρεάν όλες οι προηγμένες υπηρεσίες EVCOFFICE.
 • Δωρεάν CLICK-2-TALK σε κάθε πρόγραμμα.
 • Online διαχείρηση λογαριασμού
 • Απεριόριστα Ενδοεταιρικά - ομιλια, video κλησης και chatt.

HELLASFON EVCOFFICE Tηλεφωνικό Kέντρο.

Business

Primary tabs

Διαθέσιμα Πακέτα

Φτιάξε το δικό σου EVCOFFICE Τηλεφωνικό κέντρο. Απλα και γρήγορα, διαλέγεις προγράματα χρόνου ομιλίας και πόσες άδειες χρήσης θέλεις. € 8,50 / μήνα / άδεια με απεριόριστα ΣΤΑΘΕΡΑ*. Με κάθε άδεια προσθέτουμε στο κέντρο ενα κανάλι φωνής. 

( π.χ. EVCOFFICE με 3 αδειες χρήσης = 3 x € 8,5 = συνολο € 25,5/μήνα και απεριόριστα σταθερά για όλους. )

Με την ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή EVCOFFICE, έχετε όλες της υπηρεσίες του γραφείου, διαθέσιμες στο κινητό σας. Δεν χάνετε καμία κλήση ή πιθανή επαγγελματική ευκαιρία. ΔΩΡΕΑΝ όλες οι προηγμένες υπηρεσίες EVCOFFICE για όλα τα HELLASFON προγράμματα! Δωρεάν ενδο-εταιρικές κλήσεις για πάντα με το EVCOFFICE app. 

Όλα τα προγράμματα της HELLASFON είναι ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ και με ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

EVCOFFICE x 1 άδεια και απεριόριστα σταθερά
8 .50* /ΜΗΝΑ
 • Μηνιαιο παγιο 8.50€*

 • Κοστος ενεργοποιησης 0.00€*

EVCOFFICE με 1- άδεια χρήσης και απεριόριστα σταθερά Ελλάδας*.

EVCOFFICE με 1- άδεια χρήσης και απεριόριστα σταθερά Ελλάδας*.

Δωρεάν EVCOFFICE εφαρμογές για κάθε χρήστη (Για να έχεις το γραφείο μαζί σου στο κινητό).

Όλες τις υπηρεσίες EVCOFFICE χωρίς περιορισμούς.

Προσθέστε απεριόριστες άδειες στο κέντρο σας με € 8,50 / μήνα / άδεια (με κάθε άδεια χρήσης προσθέτουμε ένα κανάλι φωνής χωρίς επιπλέον χρέωση)

Ο δωρεάν χρόνο ομιλίας μοιράζεται και χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες του κέντρου.

Χαμηλή χρέωση προς όλους τους προορισμούς, με ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Απεριόριστη ενδοεπικοινωνία

Online διαχείριση λογαριασμού.

Δωρεάν CLICK2CALL

Όλα τα προγράμματα EVCOFFICE είναι - ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Eιδικό Tέλος Tηλεφωνίας. Οι απεριόριστες κλήσεις, βιντεοκλήσεις και τ'απεριόριστα μηνύματα αφορούν χρήστες του δικτύου της Ηellasfon.

Διαθέσιμα Προγράμματα

200' διεθνή σταθερά
15 .00* /ΜΗΝΑ
 • Μηνιαιο παγιο 15.00€*

200' διεθνή σταθερά προς 49 χώρες. ( Μόνο €0,058/λεπτό + ΦΠΑ + 5% φόρος τηλεφωνίας)

200' διεθνή σταθερά προς 49 χώρες. ( Μόνο €0,058/λεπτό + ΦΠΑ + 5% φόρος τηλεφωνίας)

Ανδόρα, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βενεζουέλα, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία*, Εσθονία*, ΗΠΑ., Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Νέα Ζηλανδία, Μάλτα, Μαλαισία, Νότια Κορέα, Νορβηγία*, Ολλανδία, Ουγγαρία, Παναμά*, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Ρωσία*, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Ταιβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία*, Τσεχία, Φιλανδία*, Χονγκ Κόνγκ.

Οι κλήσεις προς 49 διεθνείς προορισμούς αφορούν σταθερούς προορισμούς και όχι κινητά, εκτός από ΗΠΑ και Καναδά. Για της χώρες με * εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης 100' συνολικά. Μετά τη κατανάλωση των λεπτών ορθής χρήσης , οι κλήσεις χρεώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Eιδικό Tέλος Tηλεφωνίας. Οι απεριόριστες κλήσεις, βιντεοκλήσεις και τ'απεριόριστα μηνύματα αφορούν χρήστες του δικτύου της Ηellasfon.
50' Inmarsat BGAN
100 .00* /ΜΗΝΑ
 • Μηνιαιο παγιο 100.00€*

50' Inmarsat BGAN - 87077 87076. (Μόνο €1,54/λεπτό + ΦΠΑ + 5% φόρος τηλεφωνίας).

50' Inmarsat BGAN - 87077 87076. (Μόνο €1,54/λεπτό + ΦΠΑ + 5% φόρος τηλεφωνίας).

Απευθείας διασύνδεση με πολλαπλούς TIER 1 παρόχους, προσφέροντας ταυτόχρονα παράλληλα αξιόπιστα δίκτυα προς όλα τα δορυφορικά.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής και στα Δορυφορικά.

Χωρίς δέσμευση. 

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Eιδικό Tέλος Tηλεφωνίας. Οι απεριόριστες κλήσεις, βιντεοκλήσεις και τ'απεριόριστα μηνύματα αφορούν χρήστες του δικτύου της Ηellasfon.
300' κινητά Ελλάδας
17 .50* /ΜΗΝΑ
 • Μηνιαιο παγιο 17.50€*

300' προς ολα τα κινητά Ελλάδας ( € 0.0448/λεπτό + ΦΠΑ και 5% φορος τηλεφωνίας )

* Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Eιδικό Tέλος Tηλεφωνίας. Οι απεριόριστες κλήσεις, βιντεοκλήσεις και τ'απεριόριστα μηνύματα αφορούν χρήστες του δικτύου της Ηellasfon.

Συχνές ερωτήσεις

<p>Πρώτο βήμα - ΕΓΓΡΑΦΗ</p>

<ol>
    <li>Η Εγγραφή είναι δωρεάν, και την προσφέρουμε σε όλους. Αξίζει να δείτε, όλες της προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε με το EVCOFFICE τηλεφωνικό κέντρο.</li>
    <li>Με την ολοκλήρωση Θα λάβετε - Email με το Όνομα&nbsp;χρήστη και το συνθηματικό για το κέντρο σας.</li>
    <li>Κάντε login&nbsp;στο EVCOFFICE κέντρο σας και επιλέξτε ρυθμίσεις και λογαριασμό.</li>
    <li>Το EVCOFFICE τηλεφωνικό κέντρο είναι πολύ εύκολο στην χρήση, μπορείτε εύκολα να διαλέξτε τον αριθμό χρηστών στην επιχείρηση, αριθμό τηλεφώνου για Ελλάδα και εξωτερικό, και προγράμματα επικοινωνίας για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στης&nbsp;κλήσεις.</li>
</ol>

<p>Με την επιλογή Ελληνικού αριθμό τηλεφώνου, θα λάβετε email με&nbsp;τα απαραίτητα στοιχεία για την ταυτοποίηση του Ελληνικού αριθμού. Ο αριθμός που έχετε διαλέξει έχει&nbsp;δεσμευτεί,&nbsp;αλλά παραμένει ανενεργός&nbsp;περιμένοντας τα απαραίτητα στοιχεία ταυτοποίησης. Μπορείτε να μας τα στείλετε με email στο&nbsp;support@hellasfon.com, με Φαξ - 2811300308 η μέσα από την&nbsp;EVCOFFICE εφαρμογή.&nbsp;Τραβήξτε&nbsp;φωτογραφίες τα στοιχεία και στείλτα σαν atachment από το&nbsp;Feedback της εφαρμογής. Με την παραλαβή των στοιχείων, αμέσως ενεργοποιείτε ο αριθμός.</p>

<p>Δεύτερο βήμα - Παραμετροποίηση κέντρου και προσθέτοντας συνεργάτες</p>

<p>Η παραμετροποίηση του κέντρου είναι δωρεάν από την HELLASFON. Ένας έμπειρος συνεργάτης θα επικοινωνήσει&nbsp;μαζί σας εντός 24 ώρες&nbsp;από την εγγραφή σας.&nbsp;&nbsp;</p>

<ol>
    <li>Προσθέτοντας τα email συνεργατών&nbsp;στο κέντρο, αμέσως δημιουργείτε η θέση εργασίας, στέλνοντας αυτόματα, προσκλήσεις στους συνεργάτες με το συνθηματικό για την&nbsp;EVCOFFICE εφαρμογή.</li>
    <li>Κατεβάζοντας το EVCOFFICE στο κινητό η κάνοντας login στο EVCOFFICE από τον υπολογιστή και χρησιμοποιώντας το συνθηματικό, συμμετέχετε στο τηλεφωνικό κέντρο. Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες από το κινητό και από τον υπολογιστή. Δέχεστε/καλείτε συνεργάτες εντός και εκτός κέντρου. Chat , video call, conference και πολλά άλλα.</li>
    <li>Ηχογραφήσετε&nbsp;χαιρετισμό, και ορίσετε την λογική του κέντρου. (πχ. πατήστε 1 για λογιστήριο, 2 για πωλήσεις.)</li>
</ol>

<p>Για πολλούς πελάτες η&nbsp;EVCOFFICE εφαρμογή στο κινητό και υπολογιστή είναι ο μόνος τρόπος που θέλουν το κέντρο τους. Επιθυμώντας να γλιτώσουν χρήματα για συσκευές γραφείου. Έχουν όλες της υπηρεσίες στο κινητό τους, με την ευελιξία της κίνησης εντός και εκτός γραφείου.</p>

<p>Για τους πελάτες πού επιθυμούν να έχουν και συσκευές γραφείου, μαζί με το EVCOFFICE app, τους προσφέρουμε PLUG and PLAY τηλεφωνικές συσκευές τελευταίας γενιάς με τιμές χονδρικής και δωρεάν προγραμματισμό συσκευής. Συνδέστε της συσκευές στο ρουτερ και στο ρεύμα, και αυτόματα η συσκευή είναι προγραμματισμένη και έτοιμη για χρήση.</p>

 

 • Για να προγραματίσετε την τηλ/κη σας Yealink συσκευή :
 1. Πηγαίνετε στη web διεπαφή της συσκευή σας .

          Στο security tab και επιλέξτε τις παρακάτω ρυθμίσεις στο trusted certificates :

 

             2. Έπειτα στο setting και auto provision ,για να συμπληρώσετε στο server url το παρακάτω url : https://easyvoipcall.hostedims.org:442/ps/

 

 • Για Grandstream  πηγαίνετε στο setting tab της web διεπαφής της σσυσκευής .

         Συμπληρώστε το παρακάτω url : https://easyvoipcall.hostedims.org:442/ps/  στο auto provision .

         H συσκευή σας θα προγραμματιστεί αυτόματα .

         

 

Με την Εγγραφή σας στο  EVCOFFICE έχετε απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία - κλήσεις, CHAT και VIDEO.

Με την εγγραφή σας, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε προγράμματα χρόνου ομιλίας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση η να επιλέξτε χρόνο χρέωση, χωρίς πακέτα. Η επιλογή είναι δική σας , και μπορείτε κάθε μήνα να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στις ανάγκες σας.

Τα συνδρομητικά πακέτα χρόνου ομιλίας χρεώνονται μηνιαίος.

Για να κάνετε κλήσεις εκτός του προγράμματος/πακέτο ομιλίας, θα πρέπει να έχετε προσθέσει μονάδες στον λογαριασμό σας. Η μονάδες δεν λήγουν ποτέ και είναι πάντα διαθέσιμες για δική σου χρήση.

Είναι άλλος ένας έξυπνος τρόπος να κρατάς έλεγχο στα έξοδα επικοινωνίας. 

Από την EVCOFFICE πελατειακή πύλη μπορείτε να προσθέσετε μονάδες για κλήσης εκτός πακέτου. Η μονάδες πιστώνονται αμέσως χωρίς να ψάχνεις σημεία πώλησης.

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες και Paypal.

Πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις εκτός προγράμματος, να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας και να κάνετε χρήση της σταθερής τηλεφωνίας από το κινητό σας, από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο , χωρίς επιπλέον χρεώσεις και περιαγωγή.

Στην Hellasfon οι μονάδες σας δεν λήγουν ποτέ. 

H διαδικασία μεταφοράς του τηλεφωνικού σας αριθμού στην HellasFon είναι πάρα πολυ απλή .

 1. Κατεβάστε και συμπληρώσετε την αίτησης φορητότητας . Ακολουθήστε της οδηγίες.
 2. Στη συνέχεια στείλτε μας την συμπληρωμένη αίτηση μαζι με τα στοιχεία ταυτοπίησης στο support@hellasfon.com η για πιο μεγάλητερη ευκολία, πάρτε φωτογραφία την συπμληρωμένη αίτηση και την ταυτοτητά σας, και στείλτα σαν attachment απο την επιλογή feedback, μεσα από τη HELLASFON εφαρμογη.

Το τελευταίο βήμα για την έκδοση Ελληνικού αριθμού τηλεφώνου βάσει ισχύον νομοθεσίας είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων.

Για την έκδοση Ελληνικού αριθμού θα πρέπει να αποστείλετε με Φαξ στο 2811-300308 ή με email στο support@hellasfon.com τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Για πιο μεγάλη ευκολία, τραβήξτε μία φωτογραφία, τα νομιμοποιητικά έγγραφα με το κινητό και στείλτε τα σαν συνημμένα από το FEEDBACK της εφαρμογής.

Με τη λήψη των εγγράφων και την ταυτοποίηση των στοιχείων ολοκληρώνεται η διαδικασία και ενεργοποιείται ο νέος τηλεφωνικός αριθμός.

Δείτε εδώ τα απαραίτητα στοιχεία ταυτοποίησης για έκδοση Ελλήνικού αριθμού.

hellasfon-foritotita-gr-1_0.jpg

Mπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση φορητότητηας απο εδώ :  αίτηση φορητότητας .

 

arithoithl_0.jpg

Με την εγγραφή σας, αμέσως δεσμεύεται ένας ελληνικός αριθμός για εσάς. 

Μπορείτε να αγοράσετε και να επιλέξετε δεύτερο Ελληνικό / Διεθνής αριθμό απευθείας από την HF εφαρμογή ή απο τις ρυθμίσεις στην πελατιακή πύλη στο  MYACCOUNT .

Επιλέξτε χώρα , πόλη και επιθυμητό αριθμό . Η εφαρμογή αμέσως θα ελέγξει την διαθεσιμότητα των αριθμών. Η αγορά είναι αυτόματη και άμεση και δεν υπάρχει καμία δέσμευση

 

O όρος DID (Direct Inward Dial) περιγράφει ένα γεωγραφικό αριθμό τηλεφώνου μίας πόλης η περιοχής. Κάθε αριθμός τηλεφώνου ειναι DID.

Οι αριθμοί τηλεφώνου είναι μοναδικοί . Με την Hellasfon μπορείτε να έχετε πολλαπλούς αριθμούς από Ελλάδα και το εξωτερικό.

Π.χ. Εχετε συγγενεις η ταξιδεύετε στην Αγγλία ; Αγοράστε έναν αριθμό σε οποιαδήποτε πόλη της Αγγλίας. Δίνοντας την δυνατότητα να σε καλέσουν απο την Αγγλία με αστική χρέωση. Δεν υπάρχει δέσμευση, και μπορείτε να το ακυρώσετε αποτε Θέλετε.

Επίσης με την Hellasfon έχετε τα παρακάτω πλεονεκτήματα .

 1.     Με Ελληνικό / Διεθνή αριθμό στην Hellasfon , μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις απευθείας στην HF εφαρμογή , κάνοντας το κινητό, σταθερό ώατε να μην χάνετε κλήση .
 2.     Με την Hellasfon και την HF εφαρμογή παίρνεις το σταθερό μαζί σου παντού. Κάλεις από το κινητό σου, χωρίς χρεώσεις κινητής τηλεφωνιας. 
 3.     Καλείς Ελλάδα με την ιδια χαμηλή χρέωση και απο το εξωτερικό.
 4.     Δεν έχει χρεώσεις περιαγωγής.
 5.     Δωρεάν όλα τα μηνύματα στον τηλεφωνητή σας.
 6.     Για πρωτη φορά Συνδιάζουμε , Σταθερό , Κινητό, και υπηρεσίες CHAT, VIDEO και SMS σε μία εφαρμογή

Mε την Hellasfon όλοι κερδίζουν

Το EVCOFFICE είναι το πιο ολοκληρωμένο τηλεφωνικό κεντρο στην αγορά. Σας προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες .

Αντικαθιστά οποιοδήποτε παραδοσιακό κέντρο, παρέχοντας στην επιχείρηση σας επιπλέον δυνατότητες ,την μείωση των δαπανών και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Το EVCOFFICE Cloud τηλεφωνικό κέντρο προσφέρει 100% διαθεσιμότητα σε όλα τα εσωτερικά τηλέφωνα, χωρίς περιορισμούς.

Όλοι οι χρήστες του κέντρου μπορούν να καλούν ταυτόχρονα χωρίς να περιοριστεί η διαθεσιμότητα των εισερχομένων κλήσεων.

Διαθέτει και δωρεάν εφαρμογές , για αδιάλυπτη επικοινωνία και μεγιστη οικονομία σε όλες της κλήσης.

Ενσωματώνει την σταθερή και κηνητή τηλεφωνία, με σκοπο την αυξησηση της παραγωγικότητας, και δραστική μείωση των δαπανών.

Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει, και πλέον ,μπορείτε να απαντάτε και να καλείτε απο την EVCOFFICE εφαρμογή , απο οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο ,χωρίς καμία χρέωση περιαγωγής , σαν να βρίσκεσται στον γραφείο σας .

Εχουμε διμηουργήσει 2 μοντέλα προόθησεις του EVCOFFICE τηλεφωνικού κέντρυ. Καλύπτωντας όλες της Εταιρείες και οργανισμούς.

 1. EVCOFFICE- Business 

Πακέτα ομιλίας που καλύπτουν όλες της μικρομεσαίες επειχηρήσεις. - Τα πακέτα προσφέρουν απεριόριστες κλήσεις, και προγράματα ομιλίας για ακόμα πιό μεγάλη εκπτωση.

       2. EVCOFFICE - ENTERPRISE / MARITIME

Μεγάλα τηλεφωνικά κέντρα, για πολούς χρήστες και άδειες λειτουργίας. Τα πακέτα είναι επεκτάσιμα καλύβοντας μεγάλους οργανισμούς με εκατοντάδες χρήστες. Εδώ προσφέρουμε ολες της προιγμένες υπηρεσίες EVCOFFICE και εφαρμογές χωρίς περιορισμούς με πολλές άδεις χρήσης. Οι Enterprise πελάτες μας , με ελάχιστη χρέωση €1 / άδεια χρήσης , μπορούν να εχουν το καλύτερο κέντρο της αγοράς , χωρίς το κόστος.

Εάν διαθέτετε δικές σας VOIP τηλεφωνικές συσκευές και επιθυμείτε να τις προγραμματίσετε (provisioning) ,για ο τηλεφωνικό κέντρο της HELLASFON .

Πολύ απλά μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα support της HELLASFON και θα σας βοηθήσουν σε αυτό .

Η διαδικασία απετεί ελάχιστο χρόνο .

 

screenshot_2019-01-16_evcmobi.png

Με το "Find me" μπορείτε να προωθήσετε την εισερχόμενη κλήση προς τον HELLASFON αριθμό σας, σε άλλο αριθμό τηλεφώνου, σε κινητό , FAX ή και σε προσωπικό τηλεφωνητή.

Κάνετε log-in στο MYACCOUNT και επιλέγεται FIND ME.

Ακολουθείτε τα βήματα διαλεγωντας που θέλετε να στείλετε την εισερχώμενη κλήση ( Τηλεφωνιτή, ΦαΞ η προώθηση σε άλλο αριθμό? )

Επιλέγωντας προόθηση κλήσεων και εισάγωντας τον αριθμό στόν οποίο θέλετε να προοθήσετε της κλήσεις, η υπηρεσία ενεργοποιήται αυτόματα.

Για υπηρεσίες τηλεφωνητή - υχογραφήσετε τον χαιρετσμόσας απο το MYACCOUNT η από την HF εφαρμογή.

Μπορείτε να ηχογραφήσετε πολαπλούς διαφορετικούς χερετισμούς. Και να ορίσετε διαφορετικό χαιρετισμό για αυτούς που σας καλούν.

Οι δυνατότητες με την HELLASFON είναι απεριόριστες .

Απο τον υπολογιστή :

 • Login στο "myaccount" και επιλέγω "Λογαριασμός" για να δώ τις κλήσεις που έχουν γίνει ,καθώς και τις χρεώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.
 • Μπορείτε ακόμα να δείτε τον υπόλοιπο του λογαριασμό σας , τις πληρωμές σας ,το ιστορικό των κλήσεων σας , καθώς και όλη την διαχείριση του λογαριασμού σας .
 • Μπορείτε να δείτε το υστορικό κλήσεων και τον πλήρη τιμοκατάλογο κλήσεων απο το κινητό ή tablet σας .

Από την Hellasfon εφαρμογή:

 • πηγαίνετε στο "myaccount".
 • Δείτε τις χρεώσεις , τον τιμοκατάλογο,  ακόμα μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετα πακέτα χρόνου ομιλίας και αριθμοί τηλεφώνου από 65 χώρες.
 • προσθέστε μονάδες στον λογαριασμό σας επιλέγοντας ποσό και τρόπο πληρωμής. ( πιστωτική , PAYPAL ).

screenshot_2019-01-16_hellasfon.png

Η Hellasfon σας δίνει την δυνατότητα εγγραφής και εξόφλησης του λογαριασμού σας αυτόματα ,

 1. απευθείας από τo MYACCOUNT ,έπειτα στο : "O λογαριασμός μου” και στην συνέχεια "Ανανέωση χρόνου ".
 2. Mπορείτε και μέσα απο την HF εφαρμογή, επιλέγοντας " Account" και Ανανέωση.
 3. Επιλέγεται τον τρόπο πληρωμής για την εξώφληση του λογαριασμού σας .

Δεχόμαστε PAYPAL και Πιστωτική κάρτα.

Μπορείτε ακόμα, από την επιλογή BALANCE TRANSFER, να μεταφέρετε χρήματα και μονάδες σε άλλο συνδρομητή, Αυτόματα και χώρίς καμία επιβάρυνση, εχετε την δυνατότητα να μεταφέρεται χρήματα σε άλλον συνδρομήτή από το υπόλοιπο σας.

 

Το portal περιλαμβάνει τα ακόλουθα εργαλεία για την επικοινωνία :

 • Iστορικό όλων των κλήσεων .
 • Aποστολή μηνυμάτων .
 • Hχογράφηση και προσαρμογή πολλαπλών μηνυμάτων στον τηλεφωνητή .
 • Εκτροπή κλήσεων .
 • Συγχρονισμός επαφών κινητού με το Hellasfon Portal.
 • Chat απευθείας απο το portal στον υπολογηστή, με όλες της επαφές κινητού. - fax to email , email to fax.
 • Balance transfer - Μεταφορά υπολοίπου σε άλλο EVCMOBI. Μοίρασε τον χρόνο ομιλίας με φίλους και γνωστούς με ένα κλικ .
 • ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις προς όλους τους χρήστες του EVCMOBI .
 • MOBILE TOP UP
 • ΔΩΡΕΑΝ chat προς όλους τους χρήστες του EVCMOBI .
 • ΔΩΡΕΑΝ video-κλήσεις προς όλους τους χρήστες του EVCMOBI .
 • ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις για συνέδριο και chat προς όλους τους χρήστες του EVCMOBI .
 • DO NOT DISTURB . Μπλοκάρετε ανεπιθύμητους αριθμούς με ένα μόνο κλίκ . Οτι πιο εύκολο .
 • Profile για κάθε χρήστη .
 • Αddress book .
 • Προώθηση κλήσεων .
 • Προσωπικός τηλεφωνητής .
 • Λίστα με αναπάντητες κλήσεις .
 • Αγορά πολλαπλών αριθμών τηλεφώνου από Eλλάδα και το εξωτερικό στον ιδιο λογαριασμό .
 • Speed Dialling .
 • Διαχείριση εισερχομένων κλήσεων και χαρακτηριστικά κλήσεων .
 • Πλήρης τιμοκατάλογος ONLINE.
 • Ιστορικό με αναπάντητες κλήσεις .
 • Τop-up τον λογαριασμό σας online .

Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή σαν τηλεφωνική κάρτα ,παρακαλώ κάνετε τα παρακάτω βήματα :

 1. Καλέστε τον  αριθμό πρόσβασης .
 2. Πληκτρολογήστε το PIN όταν σας ζητηθεί .
 3. Καλέστε τον επιθυμητό αριθμό .

Όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσα απο portal των πελατών και στη συνέχεια στην επιλογή "Λογαριασμός".

Μεταξύ των συνδρομητών της Hellasfon όλες οι κλήσεις, τα μηνύματα, Video-Κλήσεις καί τα Chat ειναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ.

Αρχικά κατεβάστε και εγκαταστήσετε την HELLASFON εφαρμογή στο κινητό σας.

Έπειτα χρησιμοποιόντας την εφαρμογή η το σταθερό σας, μπορείτε να καλέσετε οποιοδήποτε αριθμό σε όλο τον κόσμο από το κινητό / σταθερό σας αποφεύγοντας τις υψηλες χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας.

 

Με την Hellasfon είσαι πάντα κερδισμένος .

screenshot_2019-01-16_evcmobi_0.png

 

Το Hellasfon SOFTPHONE είναι ένα ψηφιακό εικονικό τηλέφωνο ,το οποίο βρίσκεται ενσωματωμένο στο portal μας . Δεν χρειάζεται κάποια εγκατάσταση .

Είναι ότι πρέπει για όσους ταξιδεύουν συχνά .

Προσφέρει όλες τις υπηρεσίες απευθείας το portal της Hellasfon.

Κάντε login απο τον υπολόγιστή σας στο "myaccount"  και κάνετε κλικ στο εικονίδιο του τηλεφώνου , που βρίσκεται στα δεξιά της οθόνης .

Είναι πάρα πολύ εύκολο και απλό στη χρήση του .

Θα χρειαστείτε ακουστικά και μικρόφωνο .

Δεν χρειάζεται μα πανικοβάλλεστε η Hellasfon έχει την λύση.

 1. Ακόμα και αν δεν έχετε πρόσβαση σε Internet ή WiFi μπορείτε να κάνετε κλήση απευθείας από το κινητό με όλες της εφαρμογές της HELLASFON και EVCOFFICE.

  Ενεργοποιήώντας την υπηρεσία Call Connection, από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, η κλήση πραγματοποιήται χρησημοποιώντας την αυτόματη τηλεφωνήτρια. Καλώντας χωρίς ιντερνετ, η εφαρμογή πραγματοποιεί μέσω της κινητής τηλεφωνίας μια αναπαντητη κλήση στους κόμβους μας. Αμέσως θα σας καλέσει η Αυτόματη τηλεφωνήτρια για να σας συνδέσει στον επιθημητό αριθμό.

Για χρήση της υπηρεσίας Call Connection, πρέπει να εχετε ένεργό αριθμό κινητής τηλεφωνίας για να μπορέσει η αυτόματη τηλεφωνήτρια να σας καλέσει στο κινητό και στην συνέχεια να σας συνδέσει στον επιθυμητό αριθμό.

Με την υπηρεσία Call connection, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ χρεώσεις στην κινητή τηλεφωνία. Εμείς σας καλούμε στο κινητό και σας συνδέουμε στον επιθυμητό αριθμό.

 

Όλες οι προηγμένες υπηρεσίες της Hellasfon εξαρτώνται από την ποιότητα και την σύνδεσή σας στο Ιντερνετ , WiFi ή το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας .

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην σύνδεσή σας ,αυτό θα επηρεάζει την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Θα χρειαστεί να έρθετε σε επικοινωνία με τον πάροχο σας .

(Προτείνουμε να κάνετε επιλογή για πάροχο Internet ,με αξιοπιστία ,σταθερό σήμα και γρήγορες ταχύτητες πρόσβασης ) .

Δωρεάν εφαρμογές για κινητά (σε android και ios), για το σπίτι και την επιχείρηση σας!

Δωρεάν Χρόνος Ομιλίας - Το EVCOFFICE και η Hellasfon μοιράζουν δωρεάν χρόνο ομιλίας. 

EVCOFFICE APP -  Δωρεάν απεριόριστες ενδοεταιρικές ΚΛΗΣΕΙΣ, VIDEO και CHAT για πάντα.

Κανάλια Επικοινωνίας - Διμιουργήστε κανάλια επικοινωνίας για την επιχείρησή σας . Έτσι ώστε να μιλάτε απεριόριστα, να κάνετε chat , συνεδριάσεις ,βιντεο-κλήσεις και να ανταλάσετε αρχεια . Άκομα έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε στα κανάλια και άτομα εκτός της εταιρείας σας .

EVCOFFICE: Οικονομίκες λύσεις επικοινωνίας για την εταιρεία

Στόχος μας :  Αξιοποιούμε όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες με σκοπό την εγγυημένη μείωση των δαπανών και αύξηση της παραγωγικότητάς. Όλα τα προγράμματα που προσφέρουμε είναι χωρίς δέσμευση και με εγγυημένες αποδόσεις .

Τηλεφωνικοί Αριθμοί

Αγοράστε τηλεφωνικό αριθμό για Ελλαδα και 65 χώρες παγκοσμίος με ένα κλίκ. Ανοίξτε αγορές σε άλλες χώρες με την απόκτηση διεθνόύς αριθμό τηλεφώνου.

100% Διαθεσιμότητα

Η Hellasfon προσφέρει 100% διαθεσιμότητα σε όλους τους πελάτες EVCOFFICE, χωρίς περιορισμούς. Όλοι οι χρήστες του κέντρου μπορούν να καλούν ταυτόχρονα χωρίς να περιοριστεί η διαθεσιμότητα των εισερχομένων κλήσεων. 

EVCOFFICE Τηλεφωνικό κέντρο

Τα EVCOFFICE τηλεφωνικά κέντρα της Hellasfon είναι τα πιο πλήρη κέντρα της αγοράς. Με καινοτόμες δυνατότητες και EVCOFFICE εφαρμογές, αντικαθιστά το παραδοσιακό τηλεφωνικό κέντρο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα με παράλληλη μείωση των δαπανών.

Ετοιμο σε 3 βήματα

Είστε καινούριος επιχειρηματίας και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για ένα τηλεφωνικό κέντρο ;

Με την Hellasfon μπορείτε να έχετε δωρεάν το EVCOFFICE μαζί με 5 άδειες χρηστών, δωρεάν εφαρμογή EVCOFFICE app (για να έχετε το γραφείο στο κινητό σας) και με Ελληνικό αριθμό μέ €19/μήνα.

Δωρεάν CLICK to CALL

Δωρεάν Click to Call, σε όλα τα τηλεφωνικά κέντρα EVCOFFICE από την Hellasfon. Με αυτό το ισχυρό εργαλείο αυξάνετε την αποτελεσματικότητα της άμεσης εξυπηρέτησης πελατών. Με ένα κλικ ο πελάτης μιλάει απευθείας με την εταιρεία. Η καλύτερη εξυπηρέτηση παράγει ευτυχισμένους πελάτες. 

EVCOFFICE APP

Δωρεάν εφαρμογή  EVCOFFICE σε ολα τα προγράματα HF EVCOFFICE. Πάρτε το γραφείο μαζί σας! Καλέστε από το κινητό χωρίς χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας. Δείτε όλες τις υπηρεσίες.

Apple
Android

NEED HELP?

C2C - service provided by evcoffice.com